Yozgat’ta otomobilin üst geçidin ayağına çarptığı kazada 4 kişi yaralandı

Yozgat’ta Otomobilin Üst Geçide Çarpması Sonucu 4 Kişi Yaralandı

Yozgat’ta meydana gelen trafik kazasında, Ankara Caddesi’nde seyir halinde olan O.İ. yönetimindeki 19 EK 825 plakalı otomobil, sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu Şehit Mehmet Turan üst geçidinin ayağına çarptı. Kazada, sürücü O.İ. ile araçtaki D.C.K, H.S. ve H.C.Ş. olmak üzere toplamda 4 kişi yaralandı.

Olayın ardından ihbar üzerine 112 Acil Sağlık, polis ve itfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla Yozgat Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı.

Polis ekipleri kaza alanında güvenlik önlemleri alarak trafiğin akışını kontrollü bir şekilde sağladı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Related Posts

796 bebeğin cenazesini septik çukurundan çıkartacaklar

İrlanda’da Katolik Kilisesi’ne bağlı bir yurt bahçesinde gömülü 796 bebeğin kalıntılarını bulmak için uluslararası uzmanlar kazıya başladı. Uzmanlar, septik çukurda üst üste yığılan kemikleri çıkarıp kimliklendirmeye çalışacak.

Müstehcenlik suçlaması ile yargılanan Türk fenomen tesettüre girdi

Sosyal medya hesabından yaptığı ‘müstehcen’ içerikli paylaşımlar ile tanınan ve hakkında “zincirleme şekilde müstehcenlik” suçundan 5 yıl 3 aya kadar hapis istemiyle iddianame düzenlenen Merve Taşkın, tesettürlü paylaşımı ile gündem oldu.

Yapay zeka, tarımı sessizce dönüştürüyor! Teknoloji toprakla buluşuyor

Tarım sektörü, yapay zekanın (AI) sunduğu yeniliklerle adeta bir devrim yaşıyor. Sensörlerden makine öğrenimine, dronlardan otonom traktörlere kadar yapay zeka teknolojileri, tarımda verimliliği artırıyor, kaynak kullanımını optimize ediyor ve …

Ekonomik güç merkezi olabiliriz

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Malezya’da, Türkiye-ASEAN Sektörel Diyalog Ortaklığı Üçlü Toplantısı’nda konuştu. Bakan Fidan, “Türkiye ve ASEAN lojistik koridorların kalbinde yer alıyor. Bu anlamda bağlantısallık açısından önemli roller oynayabiliriz. Bölgemizde ekonomik faaliyetin merkezi olarak hareket edebiliriz” dedi.

Hakan Fidan’dan dikkat çeken açıklama: KCK bütün bileşenleri ve unsurlarıyla tehdit olmaktan çıkana dek teyakkuzda kalmaya devam edeceğiz

Hakan Fidan’dan dikkat çeken açıklama: KCK bütün bileşenleri ve unsurlarıyla tehdit olmaktan çıkana dek teyakkuzda kalmaya devam edeceğiz

Muharrem İnce’den ‘silah bırakma’ çıkışı! ‘Tiyatro’ dedi, tepki gösterdi: ‘İnandırıcı değil’

Terör örgütü PKK’nin bu sabah sembolik olarak silah bırakmasına, geçen günlerde CHP’ye geri dönen Muharrem İnce’den sert tepki geldi. “Yaşadığımız ikinci Habur olayıdır” diyen İnce, “30 teröristi bir alana toplayıp, üç beş silahı yakma görüntüsü inandırıcı değildir” ifadesini kullandı.