Terörist anmasına izin vermediği için merkeze çekilmişti: Dikkat çeken paylaşım geldi

İYİ Partili Şenol Sunat’ın Konuşması Meclisi Karıştırdı

DEM Parti Milletvekili George Aslan’ın eleştirileri Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Talat Paşa anıtı yapmasını sert bir şekilde eleştirdi. Aslan, Talat Paşa’yı katil olarak tanımlaması ve “Ermeni soykırımı” ifadelerini kullanmasıyla dikkat çekti. Bu sözlere tepki olarak İYİ Parti Milletvekili Şenol Sunat konuşma yapmak istedi ancak CHP’li TBMM Başkanvekili Tekin Bingöl müdahale etti. TBMM Divan Katibi olan İYİ Partili Yasin Öztürk ise kürsüye yumruk atarak Bingöl’e “tarafsız ol” diyerek tepki gösterdi. Meclis içerisinde yaşanan bu gerginlik eski Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıoğlu’nu da harekete geçirdi ve sosyal medya üzerinden tepkisini dile getirdi.

Eski Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, PKK’lı teröristlere yönelik anma etkinliğine izin vermemesi nedeniyle merkeze alınmıştı. Görevden alınmasının ardından sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Tekbıyıkoğlu, İttihat ve Terakki’nin önde gelen isimlerinden Talat Paşa’nın fotoğrafını paylaşarak Mahmut Esat Bozkurt’un “Mustafa Kemal, Talat, Enver; bu üçüne uzanacak dilleri kudretim olsa kökünden keserdim” sözlerini paylaştı.

Related Posts

Orman yangını çıkaranlar için ağırlaştırılmış müebbet önerisi

Cİzmir, Sakarya, Bilecik, Adana, Hatay, Kahramanmaraş, Bursa, Bolu, Antalya … 3 gündür Türkiye’nin dört bir yanında ormanlar büyük yangınlarla küle dönüyor.

Erdoğan imzaladı, bu fakülte ve yüksekokullar kapatıldı

Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile bazı üniversitelerde yeni fakülte ve enstitülerin kurulmasına, bazılarının ise kapatılmasına karar verildi.

Cumhurbaşkanı’na bir yetki daha: Komutanların emeklilik yaşı 72’ye yükseliyor

Cumhurbaşkanı, Kara, Hava ve Deniz Kuvvetleri komutanların emeklilik yaşını 1’er yıl süreyle 72’ye kadar uzatabilecek.

Akılalmaz vahşet! Ünlü oyuncu sevgilisini öldürüp parçalara ayırdı

Avustralya’nın en popüler reality şovlarından “Beauty and the Geek Australia” ile tanınan ve reklam filmlerinde de rol alan oyuncu Tamika Chesser, erkek arkadaşını öldürüp cesedini parçalara ayırdı.

Egzotik bitki 15 yıl sonra çiçek açtı

Meksika’nın dağlık bölgelerinden 2004 yılında bitki avcısı Paul Spracklin tarafından toplanan Nolina hibernica, 2009’da Lullingstone Kalesi’ndeki Dünya Bahçesi’ne bağışlanmıştı. 3.6 metreyi aşan boyuyla dikkat çeken bitki, mayıs sonunda çiçek açarak …

Polis baskınında ortaya çıktı: Raflar dolusu mumya bulundu

Ciudad Juárez’deki bir krematoryumdan yayılan kötü kokular üzerine yapılan baskında 60 mumyalanmış ceset bulundu. Cesetlerin raflarda üst üste istiflenmiş halde bulunması soru işaretlerine yol açtı. Sağlık yetkilileri tesisi mühürledi, idari soruşturma başlatıldı.