Suriye’ye kritik zirve için davet geldi

Rusya, Suriye’yi Ekim Ayındaki Zirveye Davet Edecek

Rusya’nın Kremlin Sözcüsü Dmitri Peskov, Suriye yönetiminin Ekim ayında düzenlenecek olan Rusya-Arap Zirvesi’ne davet edileceğini açıkladı. Moskova’da basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Peskov, bu tür davetlerin olacağını belirtirken, “Suriye’nin mevcut yönetimiyle ilişkileri sürdürüyoruz ve bunu ileride de yapmaya devam edeceğiz. Suriye’de çıkarlarımız var” dedi.

Peskov ayrıca, ABD Başkanı Donald Trump’ın Suriye’ye yönelik yaptırımları kaldırma kararını da değerlendirdi. Kremlin sözcüsü, bu adımı “ABD’nin kendi egemen iradesiyle aldığı bir karar” olarak yorumladı.

Related Posts

Huzurevini terk edip cruise gemisine taşındı: 15 yıl boyunca dünyayı dolaşacak

Huzurevini terk edip cruise gemisine taşındı: 15 yıl boyunca dünyayı dolaşacak

Hatay ateş çemberinde: Yangın evlere sıçradı, tahliyeler başladı

Hatay’da orman yangını nedeniyle göz gözü görmüyor. İki gündür yangınlarla mücadele devam ederken yangın evlere sıçradı, Alahan tahliye ediliyor.

Türkler rekor kırdı: Ellerinde kağıt ve 1250 Euro ile geri yollanıyorlar!

Almanya’ya vize almak neredeyse imkansız iken, ülkeye kaçak girip iltica isteyenler de artık apar-topar sınır dışı ediliyor. Sınır dışlarında açık ara Türkler şampiyon oldu.

Orman yangını çıkaranlar için ağırlaştırılmış müebbet önerisi

Cİzmir, Sakarya, Bilecik, Adana, Hatay, Kahramanmaraş, Bursa, Bolu, Antalya … 3 gündür Türkiye’nin dört bir yanında ormanlar büyük yangınlarla küle dönüyor.

Erdoğan imzaladı, bu fakülte ve yüksekokullar kapatıldı

Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile bazı üniversitelerde yeni fakülte ve enstitülerin kurulmasına, bazılarının ise kapatılmasına karar verildi.

Cumhurbaşkanı’na bir yetki daha: Komutanların emeklilik yaşı 72’ye yükseliyor

Cumhurbaşkanı, Kara, Hava ve Deniz Kuvvetleri komutanların emeklilik yaşını 1’er yıl süreyle 72’ye kadar uzatabilecek.