Samsun’da kaybolan amatör balıkçı 19 gündür aranıyor!

Samsun’da Kaybolan Balıkçı Muhammer Sevgili Hala Aranıyor

Samsun’da denizde kaybolan amatör balıkçı, 50 yaşındaki Muhammer Sevgili, arama çalışmaları devam ediyor. Çarşamba ilçesindeki Karabahçe Sahili ile Costal Limanı arasında 22 Aralık’ta Muhammer Sevgili ve 45 yaşındaki Halil Kayış, ‘Muratım 54 D 1416’ isimli tekneleriyle balık avlamak üzere denize açıldı. Ancak bir süre sonra iki balıkçıdan haber alınamayınca, arama çalışmaları başlatıldı.

26 Aralık’ta, açıldıkları noktadan yaklaşık 1 kilometre açıkta, 8 metre derinlikte batmış halde bulunan tekneye ulaşıldı. Bir gün sonra Halil Kayış’ın cansız bedeni, Karabahçe Mahallesi sahilinde bulundu. Ancak Muhammer Sevgili hala bulunamadı.

Ailesi Umudu Koruyor

Arama kurtarma ekipleri, 19 gündür kayıp olan Muhammer Sevgili’yi bulmak için yoğun çaba sarf ediyor. Sahil Güvenlik ekipleri, deniz polisleri, jandarma, AFAD ve dalgıçlar da arama çalışmalarına katılıyor. Kayıp balıkçının eşi Lale Sevgili ve yakınları, Karabahçe sahilindeki arama çalışmalarını yakından takip ediyor.


Komşular rahatsız olacak derken, opera yarışmasında birinci oldu; Güneş Uluçay Türkiye’de opera sanatçısı olmayı anlattı


Günün Öne Çıkan Haberleri

TIKLAYIN – 2025’in ilk seçim anketinden çarpıcı sonuçlar: İki parti arasında 1,2 puan fark var, Meclis’e 4 parti girebiliyor

TIKLAYIN – DEM Partili Akdeniz Belediye Eş Başkanları ve 5 belediye meclis üyesi gözaltına alındı

TIKLAYIN – Mehmet Y. Yılmaz | Popülist bir sivil darbeye ne kadar hazırız?

TIKLAYIN – Ertuğrul Özkök: Neler oluyor neler; bir MOSSAD müdürü ve bir İranlı generalden gelen çarpıcı bilgiler

Acun Ilıcalı’nın “Hocamız bayılıyor” dediği ismin de bileti kesildi; Fenerbahçe’de yaprak dökümü

Spor yazarları, Kasımpaşa-Fenerbahçe maçını yorumladı: Gençlere “saygı” duymak, maçı zorlamamak, elbette kendi “şıklığını” taşıyor

Los Angeles yangını büyümeye devam ediyor: “Yıkımın etkisi atom bombası gibi”

Related Posts

MHP’li Semih Yalçın’dan, Müsavat Dervişoğlu’na hakaret dolu sözler: ‘Sümüklü böcek, azgın horoz, yetiştiği kapıya ürüyor!’

MHP’li Semih Yalçın, yeni “süreci” eleştiren İYİ Parti lideri Müsavat Dervişoğlu’na yönelik hakaret içerikli ifadeler kullandığı açıklamasında, “Dervişoğlu’nun; hem Sayın Genel Başkanımıza, hem de partimize dönük dayanaksız itham ve tenkitlerinin, seviyesizce karalama çabalarının arkasında, akletme zafiyeti yatmaktadır” dedi. Yalçın, Dervişoğlu hakkında “sümüklü böcek”, “azgın horoz”, “kendini bilmez”, “müfteri” gibi ifadeler kullandı.

Motosiklet park halindeki midibüse çarptı: Feci kaza 2 can aldı

Antalya’nın Alanya ilçesinde park halindeki midibüse arkadan çarpan motosikletin sürücüsü Kazım Alış (24) ile beraberindeki Medine Badirova (25) hayatını kaybetti.

15 milyon kişinin genetik bilgilerine sahip şirket iflas sonrası 256 milyon dolara satılıyor

Biyoteknoloji şirketi Regeneron Pharmaceuticals, iflas sürecindeki genetik test devi 23andMe’nin “neredeyse tüm varlıklarını” 256 milyon dolara satın alıyor. Satın alma kararı, 23andMe’nin mart ayında iflas koruması başvurusu yapmasının ardından düzenlenen iflas müzayedesinde alındı.

Hint şarkıcıdan Türkiye’ye boykot: Ülkeme karşı olanları eğlendirmeyeceğim

Hindistanlı şarkıcı Rahul Vaidya Antalya’da bir düğünde sahne alması için kendisine teklif edilen yaklaşık 2,3 milyon TL’lik bir teklifi reddettiğini açıkladı. Vaidya, Türkiye’nin Hindistan Pakistan çatışmasında Pakistan’a açık desteğini eleştirerek …

Kamyonet kasasından düşen otel çalışanı felaketi yaşadı

Antalya’nın Manavgat ilçesinde kapalı kasa kamyonetin arkasından düşerek ağır yaralanan otel personeli, kaldırıldığı hastanede 8 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

Çok konuşulacak AKP kulisi: “Erdoğan’ın ‘belediyeler’ planından parti yöneticilerinin ve ilgili bakanların haberi yoktu”

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan, yerel yönetimlerle ilgili yeni düzenleme planından AKP yöneticilerinin ve ilgili bakanların haberi olmadığını iddia eden Nefes yazarı Nuray Babacan, “Küçük bir grubun Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’la kurguladığı plan, henüz hiçbir kurulun önüne gelmemiş” dedi.