Özel hastanede bebeklere kötü muamele iddiası: İnceleme başlatıldı

İstanbul Özel Hastanesinde Skandal İddialar!

İstanbul’da bulunan bir özel hastanede görev yapan doktor Ali Osman Önder, anne adaylarının erken doğum yapmaları için sosyal medyaya video çektirildiğini iddia etti. Sağlık Bakanlığı, bu iddialar üzerine soruşturma başlattı.

Yeniyüzyıl Üniversitesi Gaziosmanpaşa Hastanesi’nde doktor olarak çalışan Emrah Ergün ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, yeni doğan bebeklere kötü muamele yapıldığını iddia etti.

Doktor, kadınların video çekilmesi için zorlanarak erken doğuma alındığını ve sezaryenle doğum yapmaya zorlandığını, bu duruma karşı çıkmasının tehditlere neden olduğunu iddia etti.

Sağlık Bakanlığı, konuyla ilgili inceleme başlatıldığını duyurarak, “Sosyal medyada bir özel sağlık kuruluşunda çalışan hekimin iddialarını içeren durum, İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü tarafından titizlikle incelenmektedir. İdari ve hukuki süreçler devam etmektedir. Kamuoyuna duyurulur.” açıklamasında bulundu.

(SOSYAL MEDYA)

Related Posts

New York Belediyesine Müslüman başkan geliyor! Zohran Mamdani ön seçimi kazandı

ABD’nin New York kentinde düzenlenen Demokrat Parti’nin belediye başkanlığı ön seçimlerini Müslüman aday Zohran Mamdani kazandı. ABD Başkanı Donald Trump, geçen hafta Mamdani’yi “komünist” şeklinde nitelendirmişti.

Aşırı sıcaklar can aldı! Ülkede kırmızı alarm ilan edildi

İtalya’da son günlerde etkisini arttıran aşırı sıcak hava sebebiyle bugün 2 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. İtalya Sağlık Bakanlığı, 18 kentte yüksek sıcaklıklar dolayısıyla “kırmızı alarm” ilan etti

Bakan şovda, ormanlar alev alev!

CHP Gaziantep Milletvekili Hasan Öztürkmen, Türkiye’nin dört bir yanında devam eden orman yangınlarına karşı yetersiz hava müdahalesini sert sözlerle eleştirdi. Orman yangınları sürerken Bakan Yumaklı’nın “Tarihin en güçlü hava gücüne sahibiz” açıklamasına rakamlarla yanıt verdi Öztürkmen, “Sadece 1 uçak eklenmiş! İhaleler iptal, uçaklar ortada yok” dedi.

Suriye’ye kritik zirve için davet geldi

Kremlin, Suriye yönetimini Rusya-Arap Zirvesi’ne davet etmeye hazırlanıyor. Peskov, ilişkilerin süreceğini ve Suriye’de çıkarları olduğunu vurgularken, Trump’ın yaptırımları kaldırma kararını da egemen bir tercih olarak değerlendirdi.

Huzurevini terk edip cruise gemisine taşındı: 15 yıl boyunca dünyayı dolaşacak

Huzurevini terk edip cruise gemisine taşındı: 15 yıl boyunca dünyayı dolaşacak

Hatay ateş çemberinde: Yangın evlere sıçradı, tahliyeler başladı

Hatay’da orman yangını nedeniyle göz gözü görmüyor. İki gündür yangınlarla mücadele devam ederken yangın evlere sıçradı, Alahan tahliye ediliyor.