Otobüsü sıkıştıran 2 otomobil sürücüne toplam 24 bin TL ceza

Trafik Kazaları Engellenemiyor: Bolu-Ankara Otoyolunda Otobüsü Sıkıştıran Sürücülere Ceza Yağdı

Trafik kazaları ne yazık ki gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Son olarak Jandarma Genel Komutanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre; Bolu-Ankara otoyolunda bir yolcu otobüsünü sıkıştıran iki otomobil sürücüsü M.S.A. ve S.A.’ye, otoyol jandarması tarafından başlatılan çalışma sonuçlandı.

24 Bin 886 TL’lik Ceza Kesildi

Otomobil sürücülerine toplam 24 bin 886 TL trafik idari para cezası uygulandı. Ayrıca, 2 sürücü hakkında ‘Trafik güvenliğini tehlikeye düşürmek’ suçundan adli işlem başlatıldı.

Bakan Yerlikaya: “112’ye Bildirin, Gereğini Yapalım”

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da Jandarma Genel Komutanlığı’nın olayla ilgili paylaşımını alıntılayarak değerlendirmede bulundu. “Trafikteki can kayıplarımızı en aza indirmek için topyekun bir mücadele verirken; insanlıktan uzak bu tür tavır ve davranışlar asla kabul edilemez” diyen Yerlikaya, Bu tür araç kullananları ve trafik güvenliğini hiçe sayanları gördüğünüzde 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirin. Biz gereğini yapalım” ifadelerini kullandı.

Related Posts

15 milyon kişinin genetik bilgilerine sahip şirket iflas sonrası 256 milyon dolara satılıyor

Biyoteknoloji şirketi Regeneron Pharmaceuticals, iflas sürecindeki genetik test devi 23andMe’nin “neredeyse tüm varlıklarını” 256 milyon dolara satın alıyor. Satın alma kararı, 23andMe’nin mart ayında iflas koruması başvurusu yapmasının ardından düzenlenen iflas müzayedesinde alındı.

Hint şarkıcıdan Türkiye’ye boykot: Ülkeme karşı olanları eğlendirmeyeceğim

Hindistanlı şarkıcı Rahul Vaidya Antalya’da bir düğünde sahne alması için kendisine teklif edilen yaklaşık 2,3 milyon TL’lik bir teklifi reddettiğini açıkladı. Vaidya, Türkiye’nin Hindistan Pakistan çatışmasında Pakistan’a açık desteğini eleştirerek …

Kamyonet kasasından düşen otel çalışanı felaketi yaşadı

Antalya’nın Manavgat ilçesinde kapalı kasa kamyonetin arkasından düşerek ağır yaralanan otel personeli, kaldırıldığı hastanede 8 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

Çok konuşulacak AKP kulisi: “Erdoğan’ın ‘belediyeler’ planından parti yöneticilerinin ve ilgili bakanların haberi yoktu”

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan, yerel yönetimlerle ilgili yeni düzenleme planından AKP yöneticilerinin ve ilgili bakanların haberi olmadığını iddia eden Nefes yazarı Nuray Babacan, “Küçük bir grubun Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’la kurguladığı plan, henüz hiçbir kurulun önüne gelmemiş” dedi.

DEM Parti’den İmralı görüşmesi sonrası açıklama

İmralı Heyetinden açıklama geldi. DEM Parti terör örgütü PKK elebaşı Öcalan’ın mesajını paylaştı.

Eski sevgilisini ve kardeşini vurdu, linçten son anda kurtuldu

Kütahya’da İbrahim K. (60), iddiaya göre bir dönem gönül ilişkisi yaşadığı komşusu Sevim A. (65) ve kardeşi Hüseyin A.’yı (50) çıkan tartışmada tabanca ile vurdu. Yaralanan 2 kardeş hastaneye kaldırılırken, yakınları tarafından darbedilen İbrahim K. ise gözaltına alındı.