Mekke’de sel felaketi

Mekke’de Şiddetli Yağmur ve Seller Felakete Yol Açtı

Suudi Arabistan resmi haber ajansı SPA, Mekke’nin çeşitli bölgelerinde şiddetli ve orta şiddette yağmur yağdığını duyurdu.

Yerel ve sosyal medya platformlarında, Mekke’de şiddetli yağmurun etkili olduğu ve bazı bölgelerde sel sularının şehirde taşkınlara neden olduğu belirtildi.

Şehirdeki bazı cadde ve sokaklar şiddetli sel sularıyla dolarken, motosikletler ve arabalar suların akışıyla sürüklendi.

Mekke’deki birçok dükkan ve iş yerinde su baskınları yaşanırken, henüz sel felaketinde can kaybı yaşanıp yaşanmadığı konusunda herhangi bir açıklama yapılmadı.

Suudi Arabistan Ulusal Meteoroloji Merkezi, Mekke’de şiddetli yağışın yanı sıra rüzgar ve doluya karşı uyarıda bulunmuştu.

Related Posts

Fidan duyurdu, Suriye ve Türkiye görüşmelere başladı: Yunanistan’ın canını sıkacak haber

Türkiye’nin Suriye ile Deniz Yetki Alanı anlaşması için görüşmelere başlaması, Yunanistan’da alarm zillerini çaldı. Atina, Türkiye’nin Libya ve Suriye’yle anlaşarak Doğu Akdeniz’deki nüfuzunu artırmasından ulusal güvenliği için “varoluşsal tehdit” olarak söz ediyor.

AB dışı ülkelere kapı açılıyor: İtalya’dan 500 bin kişiye çalışma vizesi

AB dışı ülkelere kapı açılıyor: İtalya’dan 500 bin kişiye çalışma vizesi

Merak edilen soruyu vekiller kahvaltıda Erdoğan’a sordu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz aylarda feshedildiğini duyuran terör örgütü PKK’nın silahlarının, elektrikli cihazlarla yakılarak imha edileceğini açıkladı.

Eyüpsultan’da ikiye bölünen otomobil sürücüsünün feci sonu

İstanbul’un Eyüpsultan ilçesinde gece yarısı meydana gelen trafik kazası yürekleri burktu. Topçular Mahallesi, Adnan Menderes Bulvarı üzerinde seyir halindeki bir otomobil, henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıkarak yol ortasındaki aydınlatma direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle adeta ikiye bölünen araç hurdaya dönerken, sürücü olay yerinde yaşamını yitirdi.

Danimarka’da kadınlara 11 ay askerlik: Zorunlu askerlik Avrupa’ya geri mi dönüyor?

Danimarka’da kadınlara 11 ay askerlik: Zorunlu askerlik Avrupa’ya geri mi dönüyor?

Mahmut Arıkan: Kurulmak istenin yeni bir Ortadoğu var

Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan, “Kurulmak istenen yeni Bir Orta Doğu var. Çatışmayla, güçle, göçle, kardeşi kardeşe kırdırarak kurulmak istenen; yeni bir Orta Doğu var! Washington’dan dizayn edilmek, Tel Aviv’den yönetilmek istenen yeni bir Orta Doğu var. Planlar yapılıyor, haritalar çiziliyor, nutuklar atılıyor. Buna da yeni bir isim bulunmuş; Abraham İttifakı” dedi.