Maç biter bitmez taraftarlar birbirine girdi

Bandırma’nın Yeniyenice Mahallesi ile Edincik Mahallesi’nin takımları, Balıkesir Marmara A Grubu 2. Küme’de şampiyonluk için mücadele etti. Karşılaşma 0-0 berabere sonuçlandı ve bu sonuçla Edincikspor liderliği garantiledi.

Maç sonrasında taraftarlar arasında başlayan tartışma kavgaya dönüştü ve polis ekipleri müdahale etmek zorunda kaldı. Polis, olayın kontrol altına alınabilmesi için havaya uyarı ateşi açtı ve kavgayı önledi.

Related Posts

8 ton mesir macunu saçıldı

Mesir Macunu, 485’inci kez düzenlenen festival kapsamında Manisa’daki Sultan Camisi kubbe ve minarelerinden şifa niyetiyle saçıldı.

Hatay’da otomobil alevlere teslim oldu

Hatay’da park halindeki otomobilde yangın çıktı. Sebebi henüz bilinmeyen yangın nedeniyle araç kullanılamaz hale geldi.

Sırrı Süreyya Önder için bekleyiş sürüyor: 12 gündür yoğun bakımda

Kalp rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılan ve geçirdiği ameliyatın ardından TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder’in yoğun bakımda tedavisi 12’inci gününde sürüyor. Önder’in yakınlarının hastanedeki bekleyişi devam ediyor.

Afyonkarahisar’da muayene için gittiği hastaneden televizyon çaldı

Afyonkarahisar’da muayene için gittiği hastanenin bekleme salonundaki televizyonu çalan şüpheli tutuklandı.

Bursa’da iki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 4 yaralı

Bursa’nın Gemlik ilçesinde iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 4 kişi yaralandı.

Depremin ruh sağlığı üzerindeki etkisi: Uzman isimden 7 öneri

Doğal afetler, bireylerin ruh sağlığını derinden etkileyerek travma, kaygı ve depresyon gibi psikolojik sorunlara yol açabilir.  Klinik Psikolog Dr. Yasemin Meriç Kazdal, deprem stresini azaltmanın bazı yollarını paylaştı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir