Konya’da çöken binadan bir acı haber daha

Konya’da Göçen Binada 2 Kişi Hayatını Kaybetti

Konya’da dün akşam saatlerinde meydana gelen bina çökmesi faciasında acı bir haber daha geldi. Enkaz altından çıkarılan 23 yaşındaki bir Suriyeli kadının ardından bir kişinin cansız bedenine daha ulaşıldı. Toplamda 5 kişinin bulunduğu binada gerçekleştirilen arama kurtarma çalışmaları maalesef 2 kişinin hayatını kaybettiğini ortaya çıkardı.

Enkaz Altından 2 Ceset Çıkarıldı

Konya’nın Selçuk ilçesindeki 14 daire ve 7 dükkanın bulunduğu apartmanda meydana gelen göçük olayı, dün akşam saatlerinde gerçekleşti. 12 dairenin boş olduğu apartmanın enkazı altında kalan 5 kişi için AFAD ve itfaiye ekipleri seferber oldu. Yapılan 17 saatlik yoğun çalışma sonucunda 2 kişinin cansız bedenine ulaşıldı.

Haberin detayları en kısa sürede paylaşılacak…

Related Posts

İran’a saldırılar ABD’lilere soruldu: ‘İhtiyacımız olan en son şey savaş’

The Washington Post’un yaptığı ankete göre, ABD’lilerin yüzde 45’i İran’a saldırıları desteklemiyor. Katılımcıların büyük bir kısmı askeri güçle hükümetin devrilmesi ve İran’a asker gönderilmesi olasılıklarına da karşı çıkıyor.

Pazeşkiyan’dan ateşkes açıklaması: Siyonist rejim ihlal etmezse, İran da ihlal etmez

İsrail ile İran çatışmaların 12. gününde ateşkes konusunda anlaştı. Ateşkes hakkında konuşan İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, İsrail’in ateşkese bağlı kalması durumunda, İran’ın da ateşkese bağlı kalacağını kaydetti. PEZEŞKİYAN: İSRAİL İHLAL …

Kartalkaya yangın faciası sorumlularına bakanlık koruması

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Bolu Kartalkaya’da 78 kişinin hayatını kaybettiği Grand Kartal Otel yangınına ilişkin soruşturmada Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nın soruşturma izni isteğini tüm müştekiler açısından reddetti.

Bloomberg: Erdoğan ve Trump, NATO Zirvesi’nde bir araya gelecek; gündemde F-35 programına dönüş, Suriye ve İsrail olacak

Bloomberg: Erdoğan ve Trump, NATO Zirvesi’nde bir araya gelecek; gündemde F-35 programına dönüş, Suriye ve İsrail olacak

İrlanda, İsrail’in Filistin’de işgal ettiği bölgelerle ticareti yasaklamaya hazırlanıyor

İrlanda, İsrail’in Filistin’de işgal ettiği bölgelerle ticareti yasaklamaya hazırlanıyor

Terör saldırısı ülkeyi kana buladı: 71 ölü

Nijer’in Tillaberi bölgesinde düzenlenen terör saldırısında 71 sivil hayatını kaybetti.