İZTO ve Kasapoğlu’ndan İzmir Projeleri Değerlendirmesi

İzmir Ticaret Odası Heyeti Ankara’da AK Parti İzmir Milletvekili Kasapoğlu ile Buluştu

İzmir Ticaret Odası (İZTO) Başkanı Mahmut Özgener ve beraberindeki heyet, Ankara ziyareti kapsamında önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı, AK Parti İzmir Milletvekili Dr. Mehmet Kasapoğlu ile bir araya geldi. Kasapoğlu, “İzmir Ticaret Odası’nın yürüttüğü projelerin şehrimize istihdam başta olmak üzere birçok katkı sağlayacağına inanıyoruz” dedi.

Heyet, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde gerçekleşen ziyarette İzmir’deki projeler, planlanan çalışmalar, şehrin sorunları ve çözüm stratejilerini ele aldı. Kasapoğlu, ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada, “İzmir’e değer katmak için tüm paydaşlarla iş birliği içinde olmanın önemini vurguluyoruz. İzmir Ticaret Odası’nın desteklediği projelerin şehrimize istihdam ve katma değer sağlayacağına inanıyoruz” ifadelerine yer verdi.

Açıklamada, İzmir’in sahip olduğu entelektüel ve sosyal sermayenin katma değerli üretimi artırdığı belirtilerek, genç profesyonellerin yetkinliklerini artıracak eğitim faaliyetlerine destek verileceği aktarıldı. İzmir’in ihracat kapasitesini artırmak için altyapı ve insan kaynağı yatırımlarının destekleneceği vurgulandı. Bölgeyi dönüştürecek projelere hükümet desteğiyle destek verilirken, İzmir Ticaret Odası’nın var olan ve hazırlanan her projede şehre destek olacağı belirtildi.

Toplantıya AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, İzmir Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özgener, İTO Meclis Başkanı Selami Özpoyraz ve diğer yöneticiler katıldı. İzmir’deki planlanan ve devam eden projelerin değerlendirildiği toplantıda, ileriye yönelik stratejiler ve iş birliği adımları ele alındı.

Related Posts

796 bebeğin cenazesini septik çukurundan çıkartacaklar

İrlanda’da Katolik Kilisesi’ne bağlı bir yurt bahçesinde gömülü 796 bebeğin kalıntılarını bulmak için uluslararası uzmanlar kazıya başladı. Uzmanlar, septik çukurda üst üste yığılan kemikleri çıkarıp kimliklendirmeye çalışacak.

Müstehcenlik suçlaması ile yargılanan Türk fenomen tesettüre girdi

Sosyal medya hesabından yaptığı ‘müstehcen’ içerikli paylaşımlar ile tanınan ve hakkında “zincirleme şekilde müstehcenlik” suçundan 5 yıl 3 aya kadar hapis istemiyle iddianame düzenlenen Merve Taşkın, tesettürlü paylaşımı ile gündem oldu.

Yapay zeka, tarımı sessizce dönüştürüyor! Teknoloji toprakla buluşuyor

Tarım sektörü, yapay zekanın (AI) sunduğu yeniliklerle adeta bir devrim yaşıyor. Sensörlerden makine öğrenimine, dronlardan otonom traktörlere kadar yapay zeka teknolojileri, tarımda verimliliği artırıyor, kaynak kullanımını optimize ediyor ve …

Ekonomik güç merkezi olabiliriz

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Malezya’da, Türkiye-ASEAN Sektörel Diyalog Ortaklığı Üçlü Toplantısı’nda konuştu. Bakan Fidan, “Türkiye ve ASEAN lojistik koridorların kalbinde yer alıyor. Bu anlamda bağlantısallık açısından önemli roller oynayabiliriz. Bölgemizde ekonomik faaliyetin merkezi olarak hareket edebiliriz” dedi.

Hakan Fidan’dan dikkat çeken açıklama: KCK bütün bileşenleri ve unsurlarıyla tehdit olmaktan çıkana dek teyakkuzda kalmaya devam edeceğiz

Hakan Fidan’dan dikkat çeken açıklama: KCK bütün bileşenleri ve unsurlarıyla tehdit olmaktan çıkana dek teyakkuzda kalmaya devam edeceğiz

Muharrem İnce’den ‘silah bırakma’ çıkışı! ‘Tiyatro’ dedi, tepki gösterdi: ‘İnandırıcı değil’

Terör örgütü PKK’nin bu sabah sembolik olarak silah bırakmasına, geçen günlerde CHP’ye geri dönen Muharrem İnce’den sert tepki geldi. “Yaşadığımız ikinci Habur olayıdır” diyen İnce, “30 teröristi bir alana toplayıp, üç beş silahı yakma görüntüsü inandırıcı değildir” ifadesini kullandı.