İsrail ordusu yine Gazze’yi vurdu, en az 15 kişi hayatını kaybetti

İsrail’in Gazze’ye Yönelik Saldırıları Devam Ediyor: Yeni Katliamlar Gerçekleşti

Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarına devam eden İsrail, bölgede yeni katliamlara imza attı. Yerel yetkililerden edinilen bilgilere göre, İsrail ordusunun Cibaliye şehrindeki dört katlı bir evi bombalaması sonucu en az 4 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi ise enkaz altında kaldı. Han Yunus şehrindeki yerinden edilmiş sivillerin barındığı bir çadıra düzenlenen İsrail saldırısında ise 1 kişi öldü, çok sayıda kişi yaralandı. Deyr-el Balah şehrindeki bir yerleşim bölgesine yönelik İsrail saldırısında da 4 kişi yaşamını yitirdi.

İsrail Askerleri Yardım Görevlilerini De Hedef Aldı

Gazze’deki Hükümet Medya Ofisi’nden yapılan açıklamada ise, İsrail’in bir kez daha yardım görevlilerini hedef aldığı bildirildi. Deyr-el Balah şehrine düzenlenen hava saldırılarında insani yardımları yağmalama riskine karşı korumakla görevli 6 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı.

Related Posts

Yargıtay’dan kiracıları ilgilendiren karar: Ev sahibi haklı bulundu

Ev sahibi ve kiracılar arasındaki anlaşmazlıklar devam ederken, Yargıtay önemli bir karara imza attı. Kiracının uzun süredir oturduğu evin yeni sahibi, oğlunun konut ihtiyacını öne sürerek tahliye talep etti. İlk derece mahkemesinin reddettiği davayı Yargıtay, delil değerlendirmesini yanlış buldu ve ev sahibinin lehine karar vererek, hukuki sürecin doğru ilerlemesine olanak sağladı.

796 bebeğin cenazesini septik çukurundan çıkartacaklar

İrlanda’da Katolik Kilisesi’ne bağlı bir yurt bahçesinde gömülü 796 bebeğin kalıntılarını bulmak için uluslararası uzmanlar kazıya başladı. Uzmanlar, septik çukurda üst üste yığılan kemikleri çıkarıp kimliklendirmeye çalışacak.

Müstehcenlik suçlaması ile yargılanan Türk fenomen tesettüre girdi

Sosyal medya hesabından yaptığı ‘müstehcen’ içerikli paylaşımlar ile tanınan ve hakkında “zincirleme şekilde müstehcenlik” suçundan 5 yıl 3 aya kadar hapis istemiyle iddianame düzenlenen Merve Taşkın, tesettürlü paylaşımı ile gündem oldu.

Yapay zeka, tarımı sessizce dönüştürüyor! Teknoloji toprakla buluşuyor

Tarım sektörü, yapay zekanın (AI) sunduğu yeniliklerle adeta bir devrim yaşıyor. Sensörlerden makine öğrenimine, dronlardan otonom traktörlere kadar yapay zeka teknolojileri, tarımda verimliliği artırıyor, kaynak kullanımını optimize ediyor ve …

Ekonomik güç merkezi olabiliriz

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Malezya’da, Türkiye-ASEAN Sektörel Diyalog Ortaklığı Üçlü Toplantısı’nda konuştu. Bakan Fidan, “Türkiye ve ASEAN lojistik koridorların kalbinde yer alıyor. Bu anlamda bağlantısallık açısından önemli roller oynayabiliriz. Bölgemizde ekonomik faaliyetin merkezi olarak hareket edebiliriz” dedi.

Hakan Fidan’dan dikkat çeken açıklama: KCK bütün bileşenleri ve unsurlarıyla tehdit olmaktan çıkana dek teyakkuzda kalmaya devam edeceğiz

Hakan Fidan’dan dikkat çeken açıklama: KCK bütün bileşenleri ve unsurlarıyla tehdit olmaktan çıkana dek teyakkuzda kalmaya devam edeceğiz