‘İnce, CHP’ye geçecek’ iddiaları yalanlandı

Muharrem İnce’nin CHP’ye Katılacağı İddiaları

Gazeteci Enver Aysever’in aktardığına göre, Muharrem İnce’nin CHP’ye katılacağı iddiaları gündemde. Aysever’e göre, İnce CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve eski genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmeler gerçekleştiriyor. Aysever, “Memleket Partisi’nin seçimlerde yeniden aday olabilmesi için süreç devam ederken, Muharrem İnce Özgür Özel ve Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmeler yapıyor. İnce, Türkiye’nin mevcut koşullarında CHP’nin önemli olduğunu düşünüyor ve diyalog kanallarının açık olması gerektiğini vurguluyor.” açıklamasında bulundu.

Aysever, ayrıca “İnce’nin yakın zamanda CHP’ye katılacağını ve parti içinde önemli bir hamle yapacağını söyleyebiliriz. CHP’ye geçiş yapacak.” ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet’e konuşan İnce’ye yakın kaynaklar ise iddiaları yalanlayarak, “Bu tür bir durum söz konusu değil.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Related Posts

Akılalmaz vahşet! Ünlü oyuncu sevgilisini öldürüp parçalara ayırdı

Avustralya’nın en popüler reality şovlarından “Beauty and the Geek Australia” ile tanınan ve reklam filmlerinde de rol alan oyuncu Tamika Chesser, erkek arkadaşını öldürüp cesedini parçalara ayırdı.

Egzotik bitki 15 yıl sonra çiçek açtı

Meksika’nın dağlık bölgelerinden 2004 yılında bitki avcısı Paul Spracklin tarafından toplanan Nolina hibernica, 2009’da Lullingstone Kalesi’ndeki Dünya Bahçesi’ne bağışlanmıştı. 3.6 metreyi aşan boyuyla dikkat çeken bitki, mayıs sonunda çiçek açarak …

Polis baskınında ortaya çıktı: Raflar dolusu mumya bulundu

Ciudad Juárez’deki bir krematoryumdan yayılan kötü kokular üzerine yapılan baskında 60 mumyalanmış ceset bulundu. Cesetlerin raflarda üst üste istiflenmiş halde bulunması soru işaretlerine yol açtı. Sağlık yetkilileri tesisi mühürledi, idari soruşturma başlatıldı.

Yunanistan-Libya hattında sessiz gerginlik

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) ve Libya Ulusal Petrol Şirketi (NOC) arasında, 4 deniz alanında jeolojik ve jeofizik çalışma yapılmasını öngören mutabakat zaptı imzalanması Atina’yı harekete geçirdi.

Kız istemeye gözaltı

Sosyal medya ve yerel basında yer alan kız isteme olayıyla ilgili yapılan çok sayıda ihbar ve şikayetle ilgili Konya Emniyet Müdürlüğü harekete geçti. Yapılan çalışmalar sonucunda tespit edilen şahıslarla ilgili Genel Güvenliği Kasten Tehlikeye Sokma ve trafik güvenliği suçlarından işlem başlatıldı.

Son Dakika… CHP’den flaş 30 Haziran hamlesi!

Son Dakika Haberi… CHP’de 38. Olağan Kurultayın iptali istemli davanın görüleceği 30 Haziran’da 81 il başkanı Ankara’da CHP Genel Merkezi’nde bir araya gelecek.