Gaziantep’te Uyuşturucu Taciri Yakalandı

Gaziantep’te Uyuşturucu Ticareti Yapan Şahıs 18 Yıl Hapis Cezasına Çarptırıldı!

Gaziantep bölgesinde yapılan ortak operasyon sonucunda uyuşturucu ticareti suçundan hüküm giyen Y.Y. isimli şahıs, Nurdağı ilçesinde jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Bu olay sonrasında şahıs tutuklandı ve 18 yıl kesinleşmiş hapis cezasına çarptırıldı. Jandarma ve Cumhuriyet Başsavcılığı’nın titiz çalışmasıyla gerçekleşen operasyon, emniyet güçlerinin uyuşturucu ticaretiyle mücadelesinin kararlılığını bir kez daha ortaya koydu.

Gaziantep emniyet güçleri, uyuşturucu ticaretiyle mücadelesini kararlılıkla sürdürüyor ve bu çabalar sonucunda uyuşturucu ticareti yapan şahıs adaletin karşısında cezasını çekmeye başlayacak. Gaziantep ve çevresinde uyuşturucu ticaretine yönelik yapılan operasyonlar, halkın güvenliği ve huzuru için devam edecek. – GAZİANTEP

Related Posts

Akılalmaz vahşet! Ünlü oyuncu sevgilisini öldürüp parçalara ayırdı

Avustralya’nın en popüler reality şovlarından “Beauty and the Geek Australia” ile tanınan ve reklam filmlerinde de rol alan oyuncu Tamika Chesser, erkek arkadaşını öldürüp cesedini parçalara ayırdı.

Egzotik bitki 15 yıl sonra çiçek açtı

Meksika’nın dağlık bölgelerinden 2004 yılında bitki avcısı Paul Spracklin tarafından toplanan Nolina hibernica, 2009’da Lullingstone Kalesi’ndeki Dünya Bahçesi’ne bağışlanmıştı. 3.6 metreyi aşan boyuyla dikkat çeken bitki, mayıs sonunda çiçek açarak …

Polis baskınında ortaya çıktı: Raflar dolusu mumya bulundu

Ciudad Juárez’deki bir krematoryumdan yayılan kötü kokular üzerine yapılan baskında 60 mumyalanmış ceset bulundu. Cesetlerin raflarda üst üste istiflenmiş halde bulunması soru işaretlerine yol açtı. Sağlık yetkilileri tesisi mühürledi, idari soruşturma başlatıldı.

Yunanistan-Libya hattında sessiz gerginlik

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) ve Libya Ulusal Petrol Şirketi (NOC) arasında, 4 deniz alanında jeolojik ve jeofizik çalışma yapılmasını öngören mutabakat zaptı imzalanması Atina’yı harekete geçirdi.

Kız istemeye gözaltı

Sosyal medya ve yerel basında yer alan kız isteme olayıyla ilgili yapılan çok sayıda ihbar ve şikayetle ilgili Konya Emniyet Müdürlüğü harekete geçti. Yapılan çalışmalar sonucunda tespit edilen şahıslarla ilgili Genel Güvenliği Kasten Tehlikeye Sokma ve trafik güvenliği suçlarından işlem başlatıldı.

Son Dakika… CHP’den flaş 30 Haziran hamlesi!

Son Dakika Haberi… CHP’de 38. Olağan Kurultayın iptali istemli davanın görüleceği 30 Haziran’da 81 il başkanı Ankara’da CHP Genel Merkezi’nde bir araya gelecek.