Erdoğan’dan, fabrika patlamasında hayatını kaybedenlerin ailelerine ziyaret

Balıkesir’deki Patlamada 8’i Kadın 11 İşçi Hayatını Kaybetti

Balıkesir’de ZSR mühimmat tesisinin kapsül üretimi yapılan bölümünde meydana gelen patlamada 8’i kadın 11 işçi yaşamını yitirdi, 7 işçi yaralandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balıkesir’in merkez Karesi ilçesindeki mühimmat fabrikasında meydana gelen patlama ve çökme nedeniyle hayatını kaybeden Muhammet Ergin ve Enes Kırmızı’nın ailelerini ziyaret etti.

AA’nın aktardığına göre; partisinin Balıkesir 8. Olağan İl Kongresi’ne katılmak üzere kentte bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, patlama ve çökme nedeniyle hayatını kaybeden Muhammet Ergin ve Enes Kırmızı’nın ailelerini ziyaret etti.

(ANADOLU AJANSI)

Related Posts

Trump’tan Elon Musk’a çok sert tehdit: Sonuçları ciddi olacak

Trump ayrıca, Musk’ı Başkanlık makamına saygısızlık etmekle suçladı. ABD Başkanı Donald Trump, katıldığı bir röportajda, teknoloji dünyasının önde gelen ismi Elon Musk’a yönelik üstü kapalı olmayan bir tehdit savurdu. Trump, Musk’ın Cumhuriyetçiler …

CHP’de il başkanları Özgür Özel’e destek veriyor, Kılıçdaroğlu’ndan ‘sağduyu’ bekliyor: Seçilmeden gelemez

Şaibe suçlamalarını kabul etmeyen başkanlar, önceki yönetimi geri getirecek bir yargı kararına karşı “Dönerse kaos olur. İl başkanlarından destek alamaz. Çünkü toplumda da karşılığı olmaz” diyor.

Donald Trump ile Elon Musk’ın kavgasına Kanye West de dahil oldu

Donald Trump ile Elon Musk’ın kavgasına Kanye West de dahil oldu

Gazze bayrama gözyaşı ve kanla girdi

Terör devleti İsrail, Gazze’de Arife Günü 4’ü gazeteci, 38 Filistinliyi katletti. 4 gazeteci, El-Ehli Baptist Hastanesi avlusunda soykırımcı ordunun hedefi oldu. Deyr el-Belah, Nusayrat, Han Yunus ve Cibaliye’deki saldırılarda da çoğu kadın, çocuk ve bebek 34 kişi şehit düştü.

Yüzlerce elektrikli araç taşıyan gemi yanıyor: Lityum iyon piller patlayabilir

İçinde 800’ü elektrikli araç olmak üzere 3 bin araç bulunan kargo gemisi, Alaska açıklarında yanmaya başladı. Lityum iyon pillerin patlama olasılığı dolayısıyla yangının sürmesine izin veriliyor.

Koğuşta battaniyesini yaktı, kamerayı kırdı

Adana’da terör örgütü PKK’nın talimatı ile orman yaktığı gerekçesiyle 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapse mahkum edilen ve cezası Yargıtay tarafından onanan Ali İhsan Ergin Kurttepe’ye, kaldığı koğuştaki güvenlik kamerasını kırması ve yastık ile battaniyesini yakmasıyla ilgili olarak 3 yıl 9 ay hapis cezasına mahkum edildi.