Dicle Üniversitesi’nde ‘kardeş’ torpili: Müdür olarak atadı

Dicle Üniversitesi Yönetiminde Yeni Atamalar

Diyarbakır’da, son zamanlarda acile kadın doğum uzmanı görevlendirmesi ve bıçak parası adı altında yapılan para talepleriyle gündeme gelen Dicle Üniversitesi, yeni bir atama skandalıyla sarsıldı.

Amidahaber’in haberine göre, üniversitenin Genel Sekreteri Mustafa Uğurlu Arslan, daha önce özel kalemde görev yapan kardeşini Dicle Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’ne müdür olarak atadı.

Rektörün de İlginci Atamaları

Bununla da sınırlı kalmayan atama skandalları, Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamuran Eronat’ın geçtiğimiz haftalarda, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nde mimar olarak görev yapan baldızı Gelavuj Akkoç’u Dicle Üniversitesi Yapı İşleri Daire Başkanlığına getirmesiyle daha da arttı.

(ALINTI)

Related Posts

Bolsonaro’ya ev hapsi

Brezilya mahkemesi, darbe planlamakla suçlanan eski Brezilya Cumhurbaşkanı Jair Bolsonaro hakkında ev hapsi kararı aldı.

Hakkari’de endişeli bekleyiş: Rojda Asmin’den hala iz yok

Hakkari’nin Çukurca ilçesinde 16 Temmuz’da evden çıkıp, geri dönmeyen Rojda Asmin Ediş’i arama çalışmaları sürüyor.

Başakşehir’de kadın cinayeti

İstanbul Başakşehir’de bir kişi, tartıştığı eşini bıçakla öldürdü.

Los Angeles’ta araç kalabalığa daldı: En az 20 yaralı

Los Angeles’ta bir arabanın kalabalığın arasına dalması sonucu dördü ağır olmak üzere en az 20 kişi yaralandı.

Buraya gitmeden önce bir daha düşünün… Ölüm Vadisi’nde ‘ölüm’ sıcaklığı

ABD’nin California eyaletindeki Ölüm Vadisi’nde sıcaklık 46°C’ye ulaştı; yetkililer ziyaretçileri uyarı tabelalarıyla bilgilendiriyor.

Hacılar’da ‘Doğamızda Hareket Var’ Etkinliği Çocuklarla Buluştu

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. tarafından düzenlenen ‘Doğamızda Hareket Var’ etkinliği, Hacılar Cumhuriyet Meydanı’nda çocuklara yönelik çeşitli aktivitelerle dolu bir gün sundu. Etkinlik, ailelerin yoğun katılımıyla renklenirken, Başkan Bilal Özdoğan etkinliğin sosyal etkileşim ve fiziksel aktivite açısından değerli olduğuna dikkat çekti.