Çorum’da eczaneye taşlı saldırı

Çorum’da Eczaneye Zarar Veren 2 Zanlı Yakalandı

Çorum’da bir eczaneye zarar vermek amacıyla taş atan ve para karşılığı bu eylemi gerçekleştiren 2 şüpheli polis ekipleri tarafından yakalandı. Olayın yaşandığı İnönü Caddesi’nde gece saatlerinde gerçekleşen saldırı sonrasında kaçmaya çalışan M.E.Y. ve S.A.B. isimli zanlılar, polisler tarafından motosikletle kaçarken yakalandı.

Polis ekipleri tarafından kimlikleri belirlenen şahıslar gözaltına alınırken, şüphelilerin ilk ifadelerinde, eczaneye zarar vermek için para karşılığı birisinden talimat aldıklarını itiraf ettikleri öğrenildi.

Related Posts

İran’a saldırılar ABD’lilere soruldu: ‘İhtiyacımız olan en son şey savaş’

The Washington Post’un yaptığı ankete göre, ABD’lilerin yüzde 45’i İran’a saldırıları desteklemiyor. Katılımcıların büyük bir kısmı askeri güçle hükümetin devrilmesi ve İran’a asker gönderilmesi olasılıklarına da karşı çıkıyor.

Pazeşkiyan’dan ateşkes açıklaması: Siyonist rejim ihlal etmezse, İran da ihlal etmez

İsrail ile İran çatışmaların 12. gününde ateşkes konusunda anlaştı. Ateşkes hakkında konuşan İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, İsrail’in ateşkese bağlı kalması durumunda, İran’ın da ateşkese bağlı kalacağını kaydetti. PEZEŞKİYAN: İSRAİL İHLAL …

Kartalkaya yangın faciası sorumlularına bakanlık koruması

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Bolu Kartalkaya’da 78 kişinin hayatını kaybettiği Grand Kartal Otel yangınına ilişkin soruşturmada Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nın soruşturma izni isteğini tüm müştekiler açısından reddetti.

Bloomberg: Erdoğan ve Trump, NATO Zirvesi’nde bir araya gelecek; gündemde F-35 programına dönüş, Suriye ve İsrail olacak

Bloomberg: Erdoğan ve Trump, NATO Zirvesi’nde bir araya gelecek; gündemde F-35 programına dönüş, Suriye ve İsrail olacak

İrlanda, İsrail’in Filistin’de işgal ettiği bölgelerle ticareti yasaklamaya hazırlanıyor

İrlanda, İsrail’in Filistin’de işgal ettiği bölgelerle ticareti yasaklamaya hazırlanıyor

Terör saldırısı ülkeyi kana buladı: 71 ölü

Nijer’in Tillaberi bölgesinde düzenlenen terör saldırısında 71 sivil hayatını kaybetti.