CHP’den 5. dalga İBB operasyonuna ilk tepki

T24 Haber Merkezi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik yolsuzluk iddialarıyla ilgili olarak İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 5. dalga operasyonu başlatıldı. Bu operasyona CHP’li isimlerden tepki sesleri yükseldi.

Hasan Akgün, Hakan Bahçetepe, Utku Caner Çaykara, Kadir Aydar, Oya Tekin, Erdal Celal Aksoy, Baki Aydöner ve Aykut Erdoğdu gibi isimlerin de aralarında bulunduğu toplam 47 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Operasyonun hedefinde 5 belediye başkanı da bulunmaktadır.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne 5. dalga operasyon: 5 belediye başkanı dahil 47 kişi hakkında gözaltı kararı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın CHP’li belediyelere yönelik gerçekleştirdiği operasyona tepki gösterdi.

Bulut, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ”19 Mart’tan bu yana belediyelerimizde kamuoyunu tatmin edecek bir suç unsuru bulamayanlar, yeni suçlar icat etmek, yeni iftiralar atmak için yeni bir operasyona yelteniyor. İnanıyoruz ki halkımızın teveccühünü kazanmış belediye başkanlarımız hakkında ‘çamur at izi kalsın’ kabilinden yapılan bu operasyon da milletimizin vicdanından dönecektir.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Related Posts

Elazığ Belediyesi ve Fırat Üniversitesi İş Birliği Protokolü İmzalandı

Elazığ Belediyesi ve Fırat Üniversitesi arasında, Elazığ’ın gelişimine katkı sunmak amacıyla bir iş birliği protokolü imzalandı. Protokol ile akademik araştırmalar, uygulama projeleri ve öğrencilere staj imkanları sağlanacak.

Galatasaray’dan Osimhen’e sözleşme

Galatasaray, Victor Osimhen transferini resmiyete dökmeye hazırlanıyor. Sarı-kırmızılılar, incelemesi ve imzalaması için Victor Osimhen’e kontratları gönderdi.

Denizli İdmanyurdu Gürellerspor, 2025-2026 Sezonuna Başladı

TFF 3. Lig 4. Grup’ta mücadele edecek olan Denizli İdmanyurdu Gürellerspor, yeni sezonun ilk antrenmanını Denizli Atatürk Stadı’nda gerçekleştirdi. Teknik Sorumlu Özcan Sert, adaptasyon sürecinin ardından kadronun şekilleneceğini belirtti.

Angelina Jolie kızı Shiloh, arabada kız arkadaşı ile öpüşürken görüntülendi

Angelina Jolie ve Brad Pitt’in 19 yaşındaki kızı Shiloh Jolie, dansçı Keoni Rose ile ilişkisini ilerletti. İkilinin bir süredir birlikte yaşadığı ve Los Angeles’ta ortak bir dairede kaldıkları belirtildi. Shiloh ve Keoni, geçtiğimiz haftalarda bir moda mağazasında alışveriş yaparken görüntülendi.

Samsun’da Filistin İçin Uçurtma Etkinliği

Samsun İl Müftülüğü, Filistin’deki zulme dikkat çekmek için uçurtma etkinliği düzenledi.

Oğlu mülakatta elenen eski AKP’li yönetici partisine sitem etti: Yıllarımızı AK Parti’ye sadakat ve emekle geçirdik, şimdi herkes susuyor

Oğlu mülakatta elenen eski AKP’li yönetici partisine sitem etti: Yıllarımızı AK Parti’ye sadakat ve emekle geçirdik, şimdi herkes susuyor