Büyükşehir, Bursa’daki tarım paydaşlarını dinledi

Bursa Büyükşehir Belediyesi Tarım Paydaşlarını Dinledi

Bursa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, tarıma verilen desteklerin sonuç odaklı ve ölçülebilir hale getirilmesi amacıyla ‘Tarım Paydaşları İş Birliği Koordinasyon Veri ve Bilgi Edinimi Toplantısı’ düzenledi. Toplantıya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Hagel, Buski BESAŞ ve Tarım Peyzaj AŞ yetkilileri katıldı.

Toplantıda, Bursa’da tarımsal faaliyet gösteren kurumların koordinasyon içinde çalışması, kaynakların etkili kullanımı, yenilikçi fikirlerin değerlendirilmesi ve verimli hizmet sunumu gibi konular ele alındı. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin 2025-2029 Stratejik Planı’nda yer alan tarım sektöründeki hizmetlerin artırılması ve yerel ekonominin desteklenmesi hedefleri de toplantıda tartışıldı.

  • Toplantıda tarımsal desteklerin performansları ölçülebilir hale getirildi.
  • Bursa’daki tarımsal faaliyet gösteren kurumlar arasındaki uyum ve iş birliği ele alındı.
  • Belediye ile diğer kuruluşlar arasındaki koordinasyonun geliştirilmesi konuşuldu.
  • Kentteki kaynakların etkili ve verimli kullanılması hedeflendi.

Related Posts

Hakkari’de endişeli bekleyiş: Rojda Asmin’den hala iz yok

Hakkari’nin Çukurca ilçesinde 16 Temmuz’da evden çıkıp, geri dönmeyen Rojda Asmin Ediş’i arama çalışmaları sürüyor.

Başakşehir’de kadın cinayeti

İstanbul Başakşehir’de bir kişi, tartıştığı eşini bıçakla öldürdü.

Los Angeles’ta araç kalabalığa daldı: En az 20 yaralı

Los Angeles’ta bir arabanın kalabalığın arasına dalması sonucu dördü ağır olmak üzere en az 20 kişi yaralandı.

Buraya gitmeden önce bir daha düşünün… Ölüm Vadisi’nde ‘ölüm’ sıcaklığı

ABD’nin California eyaletindeki Ölüm Vadisi’nde sıcaklık 46°C’ye ulaştı; yetkililer ziyaretçileri uyarı tabelalarıyla bilgilendiriyor.

Hacılar’da ‘Doğamızda Hareket Var’ Etkinliği Çocuklarla Buluştu

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. tarafından düzenlenen ‘Doğamızda Hareket Var’ etkinliği, Hacılar Cumhuriyet Meydanı’nda çocuklara yönelik çeşitli aktivitelerle dolu bir gün sundu. Etkinlik, ailelerin yoğun katılımıyla renklenirken, Başkan Bilal Özdoğan etkinliğin sosyal etkileşim ve fiziksel aktivite açısından değerli olduğuna dikkat çekti.

Trump’tan 10 Milyar Dolarlık Dava

Donald Trump, Wall Street Journal’a 10 milyar dolarlık dava açtı, Epstein’e mektup iddaları için.