Başkan Uysal Antalya’da esnafla buluştu

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal Esnafla Buluştu

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, Antalya Kuaförler ve Manikürcüler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Tolgahan Demir ve birçok kuaförün katıldığı toplantıda esnafla bir araya geldi.

Başkan Uysal, yaptığı konuşmada güncel kararların yeterli olmadığını vurgulayarak “Ekonominin lokomotifi esnaf. İş yapabilen esnaf, güçlü bir orta sınıf demektir. İş yapamıyorsa fakirleşir. Orta sınıfı kuvvetli olmayan milletler ayakta kalamaz. Ya zengin ya da fakirlerden oluşan milletler ayakta kalamaz” şeklinde konuştu.

Esnafların oda ve birliklerinin önemine dikkat çeken Başkan Uysal, “Önemli olan belirli bir kaliteyi koruyarak düzgün, kamu ve toplum menfaatine, şehir menfaatine, milletimiz menfaatine duruş alabilmektir” sözleriyle devam etti. Siyasetteki varlık nedeninin de bu olduğunu belirten Uysal, Türkiye’ye dair umutlarını paylaşarak siyasetin kendisi için anlamını açıkladı.

AESOB Başkanı Dere, Muratpaşa Belediyesi’nin özellikle pandemi sürecinde zorluk çeken esnaf ve kuaförlere destek vereceğini belirtirken, Antalya Kuaförler ve Manikürcüler Esnaf ve Sanatkarlar Oda Başkanı Demir ise Belediye’nin esnaf için bir yuva haline geldiğini ifade ederek Başkan Uysal’a teşekkürlerini iletti.

Related Posts

Bolsonaro’ya ev hapsi

Brezilya mahkemesi, darbe planlamakla suçlanan eski Brezilya Cumhurbaşkanı Jair Bolsonaro hakkında ev hapsi kararı aldı.

Hakkari’de endişeli bekleyiş: Rojda Asmin’den hala iz yok

Hakkari’nin Çukurca ilçesinde 16 Temmuz’da evden çıkıp, geri dönmeyen Rojda Asmin Ediş’i arama çalışmaları sürüyor.

Başakşehir’de kadın cinayeti

İstanbul Başakşehir’de bir kişi, tartıştığı eşini bıçakla öldürdü.

Los Angeles’ta araç kalabalığa daldı: En az 20 yaralı

Los Angeles’ta bir arabanın kalabalığın arasına dalması sonucu dördü ağır olmak üzere en az 20 kişi yaralandı.

Buraya gitmeden önce bir daha düşünün… Ölüm Vadisi’nde ‘ölüm’ sıcaklığı

ABD’nin California eyaletindeki Ölüm Vadisi’nde sıcaklık 46°C’ye ulaştı; yetkililer ziyaretçileri uyarı tabelalarıyla bilgilendiriyor.

Hacılar’da ‘Doğamızda Hareket Var’ Etkinliği Çocuklarla Buluştu

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. tarafından düzenlenen ‘Doğamızda Hareket Var’ etkinliği, Hacılar Cumhuriyet Meydanı’nda çocuklara yönelik çeşitli aktivitelerle dolu bir gün sundu. Etkinlik, ailelerin yoğun katılımıyla renklenirken, Başkan Bilal Özdoğan etkinliğin sosyal etkileşim ve fiziksel aktivite açısından değerli olduğuna dikkat çekti.