Almanya 5 gündür Leyla’yı arıyor

Genç kızın en son 29 Mart Cumartesi günü saat 22.00 sıralarında Altona semtindeki evinden çıktığı ve bir daha kendisinden haber alınamadığı belirtildi. Polis sözcüsü Nina Kaluza yaptığı açıklamada, “Leyla evden çıktıktan sonra geri dönmedi. Telefonu kapalı durumda ve kendisine ulaşılamıyor” ifadelerini kullandı. Polis, kent genelinde yapılan aramaların sonuçsuz kaldığını ve bu nedenle halktan yardım istediklerini duyurdu. Polis, Leyla’yı görenlerin derhal polisi aramasını istedi.

Related Posts

Semaver, nazarlık, halı: Türklerin eski eşyalarını topluyorlar

Strasbourg’daki Alsas Müzesi, 2027’deki açılışına hazırlanırken Türk toplumuna da çağrıda bulundu: “Kültürel mirasınızı paylaşın, göç hikayeniz yaşasın.”

İsrail Hamas’ın ateşkes önerisinde değişiklik yapmak istediğini iddia etti

İsrail yönetimi, Gazze’de ateşkes için Hamas’ın Katar önerisinde değişiklikler yapmaya çalıştığını iddia ederek bunların kabul edilemez olduğunu savundu. Katar’da yapılacak ateşkes görüşmelerine katılmak için İsrail heyetinin bugün yola çıkacağı belirtildi.

Fransa’da 102 yıl sonra bir ilk: Halkın kullanımına açıldı

Fransa’nın başkenti Paris’teki Seine Nehri, 102 yıl aradan sonra yeniden halkın kullanımına açıldı.

Çöken 5 katlı binada ölü sayısı 16’ya yükseldi

Pakistan’ın Karaçi kentinde dün çöken ve daha önce “tehlikeli” ilan edilen 5 katlı binada can kaybı 16’ya yükseldi. Enkaz altında hâlâ 20 kişi olduğu tahmin ediliyor, arama kurtarma çalışmaları sürüyor.

Kılıçdaroğlu, dün tutuklanan Tunç Soyer’i ziyaret edecek

Kılıçdaroğlu, dün tutuklanan Tunç Soyer’i ziyaret edecek

Özgür Özel: Ferdi Zeyrek’in eşine ‘soruşturma’ sözü veren savcının tayini çıktı

CHP lideri Özgür Özel, Ferdi Zeyrek’in eşinin verdiği ‘yolsuzlukla ilgili dosyalara’ soruşturma sözü veren başsavcının başka ile tayin edildiğini ileri sürdü.