Seferihisar’da tarlada gömülü ceset bulundu

Mahmoud Ahmad’dan yaklaşık bir ay önce haber alınamaması üzerine yakınlarının başvurusu üzerine güvenlik güçleri arama çalışması başlatmıştı. Soruşturma kapsamında Ahmad’ın en son Seferihisar’daki pazar yerinde görüldüğü ve telefon sinyalinin Tepecik Mahallesi civarında kesildiği tespit edildi.

Yürütülen teknik ve saha çalışmaları sonucu polis ekipleri, dün akşam saatlerinde Turabiye Mahallesi’nde bir tarlada gömülü cesede ulaştı. Yapılan ilk incelemelerde, cesedin yaklaşık 20 gün önce öldüğü değerlendirildi.

Otopsi ve kimlik tespitinin ardından cesedin Mahmoud Ahmad’a ait olduğu kesinlik kazandı. Olayla bağlantılı oldukları değerlendirilen E.B. ve U.P. isimli iki şüpheli gözaltına alındı. Zanlıların emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Soruşturma derinleştirilerek devam ediyor.

Related Posts

ABD’den 175 milyar dolarlık hava savunma sistemi ‘Altın Kubbe’: 4 katmanlı füze kalkanı yolda

ABD’den 175 milyar dolarlık hava savunma sistemi ‘Altın Kubbe’: 4 katmanlı füze kalkanı yolda

Trump Putin görüşmesine Ukrayna sabotajı iddiası

Rusya Savunma Bakanlığı, ABD Başkanı Donald Trump ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin arasında cuma günü Alaska’da yapılması planlanan görüşme öncesi Ukrayna’nın görüşmeyi sabote etme hazırlığı içinde olduğunu iddia etti. Rusya Savunma Bakanlığı …

Yüzlerce mağazada satılan peynir raflardan kaldırılıyor

Kuzey İrlanda’da satılan SPAR Chèvre Keçi Peyniri, Listeria riski nedeniyle acil olarak geri çağrıldı. Uzmanlar tüketicilere tüketmeyin uyarısında bulunurken, ürünü iade etmeleri yönünde uyardı.

Trump acil durum ilan etmişti: Ulusal muhafızlar Washington DC’de

ABD Başkanı Trump’ın tüm itirazlara rağmen başkent Washington’da “güvenliği sağlamak”, “suç oranlarını düşürmek” ve “kenti evsizlerden arındırmak” için acil durum ilan etmesinin ardından ulusal muhafızlar kente müdahaleye başladı. İlk saatlerde onlarca kişi gözaltına alındı.

Yangının ortasında temizlik kurtardı

Çanakkale’deki orman yangınında çok sayıda tarla ve bahçe de küle döndü. Ancak bir çiftçinin zeytinliği, kısa süre önce yaptığı zemin temizliği sayesinde zarar görmedi. Aytaç Kök, tarlasını yangından nasıl kurtardığını anlattı. (Haber: Sinan Kunter Kamera: Muhammet Tarakçı)

5 Süper Lig kulübü disipline sevk edildi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, 5 Trendyol Süper Lig ekibini çeşitli nedenlerle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk etti.