Ahmet Hakan’dan Ayşe Barım ve Murat Çalık çağrısı

Ahmet Hakan’dan Önemli Açıklamalar: Ayşe Barım ve Mehmet Murat Çalık’ın Sağlık Durumları

Ahmet Hakan, Hürriyet gazetesinde kaleme aldığı yazısında Ayşe Barım ve Mehmet Murat Çalık’ın sağlık durumlarına değindi. Adli Tıp Kurumu’nun en doğru raporu vereceğine inanan Ahmet Hakan, bir savcının masasında beyaz Toros maketinin yer almasıyla ilgili olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yaptığı açıklamalara da değindi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın beyaz Toros’lar hakkındaki açıklamalarını destekleyen Ahmet Hakan, CHP Lideri Özgür Özel’in konuya ilişkin eleştirilerini haklı bulduğunu belirtti. Özgür Özel’e yönelik başlatılan resen soruşturma iddialarının ise doğru olmadığını aktaran Ahmet Hakan, eleştirilerin doğru ve yanlışın net bir şekilde belirtilmesi gerektiğini vurguladı.

“Yarı Zamanlı Çalışma ve Nüfus Patlaması İddiaları”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarına göre anne/baba olacak memurların yarı zamanlı çalışacak olmaları, çocuk ilköğretim yaşına gelene kadar devam edecek. Bu durumun nüfus artışına neden olabileceği konusunda endişeler dile getirildi.

“Çocukları Hedef Alan Saldırılar”

Ahmet Hakan, çocukları hedef alan saldırılara da dikkat çekerek, siyasi görüşleri nedeniyle çocukların hedef haline getirilmesini eleştirdi. Bu tür saldırıları çirkin ve ayıp olarak nitelendiren Ahmet Hakan, insanların siyasi görüşleri üzerinden ailelerini hedef almasının doğru olmadığını belirtti.

“Feti Yıldız’a Yönelik Eleştiriler”

MHP’li Feti Yıldız’a yönelik yapılan eleştirilere de değinen Ahmet Hakan, insanları okudukları kitaplar üzerinden yargılamanın doğru olmadığını vurguladı. Yobazlık ve bağnazlık kavramlarına da değinen Ahmet Hakan, insanların fikirlerine ve inançlarına saygı duyulması gerektiğini belirtti.

“Dürzilik İnancı ve Kabine Değişimi”

Dürzilik inancıyla ilgili bilgiler veren Ahmet Hakan, bu inancın karmaşık ve gizemli yapısına vurgu yaptı. Ayrıca, kabine değişimi iddialarına karşı alınması gereken tavsiyelerde bulunan Ahmet Hakan, her iddiaya kulak verilmesi ancak hiçbirine tam anlamıyla inanılmaması gerektiğini aktardı.

“Su Hutbesi ve Adli Tıp Kurumu’na Sevk”

Din görevlilerinin suyun idareli kullanımı hakkında verdiği hutbeyi öven Ahmet Hakan, Ayşe Barım ve Mehmet Murat Çalık’ın Adli Tıp Kurumu’na sevk edilmesinin önemine değindi. Adli Tıp Kurumu’nun en doğru kararı vereceğine olan inancını dile getiren Ahmet Hakan, bu sürecin insan hayatı açısından büyük önem taşıdığını belirtti.

Related Posts

Türkiye Birincisi Onur Tursun’dan Başarı Hikayesi

Onur Tursun, AYT’de tam puan alarak Türkiye birincisi oldu, tıp fakültesi hedefliyor.

Klaus Schmidt Anısına Bisiklet Etkinliği

Şanlıurfa’da Klaus Schmidt anısına bisiklet etkinliği düzenlendi, 150 kişi Göbeklitepe’ye pedalladı.

MHP’nin ‘yalanlamadığı’ sözlere Dervişoğlu’ndan sert tepki

İYİ Parti lideri Dervişoğlu, Bahçeli’nin MHP’li vekillerle yaptığı toplantıda söylediği iddia edilen “Cumhurbaşkanı’nın iki yardımcısı olsun, biri Kürt, diğeri Alevi olsun” sözlerine tepki gösterdi.

CHP’nin acı günü: Eski Bursa Milletvekili Prof. Dr. Lale Karabıyık hayatını kaybetti

CHP Bursa Milletvekili olarak 2015’te TBMM’ye giren Prof. Dr. Lale Karabıyık yaşamını yitirdi. Karabıyık, 59 yaşındaydı.

Erzurum’da İstihdam Kurası Çekildi

İşgücü Uyum Programı çerçevesinde 290 başvuru arasından 105 aday kura ile belirlendi.

Burdur’da otomobil yayaya çarptı

Burdur’un Çeltikçi ilçesinde, Antalya-Burdur kara yolu Adnan Menderes Bulvarı’nda yolun karşısına geçmeye çalışan Fatma Seyrek (61), bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.