Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımına İki Yeni İmza

FENERBAHÇE Medicana Kadın Voleybol Takımı, Hande Baladın ve Helin Kayıkçı ile Sözleşme İmzaladı

FENERBAHÇE Medicana Kadın Voleybol Takımı, daha önce anlaşmaya vardığı voleybolcular Hande Baladın ve Helin Kayıkçı ile resmi sözleşmeyi imzaladı.

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen imza töreninde, Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyeleri Hulusi Belgü, Hüseyin Bozkurt ve Fenerbahçe Sportif Direktörü Dariusz Stanicki de hazır bulundu.

Yapılan imza töreninin ardından Fenerbahçe yöneticileri ve voleybolcular, Hande Baladın ve Helin Kayıkçı ile Fenerbahçe Televizyonu’nda açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Hulusi Belgü, kulübün her branşta başarı hedeflediğini vurgulayarak, “Bugün burada sevgili Hande ve Helin’in imza töreni için bir aradayız. Hepimizin bildiği gibi Fenerbahçe dünyanın en büyük spor kulübü. Biz her branşta şampiyonlukları hatta Dünya’da ve Avrupa’da başarıları hedefleyen bir kulübüz. Bunun önemli adımlarından birisi de kadın voleybol. Sevgili Hande, Eczacıbaşı’ndan Fenerbahçe’ye geçti, altyapımızdan çıkan Zeren Spor’dan gelen sevgili Helin de önümüzdeki senenin planlamasında bizimle olacak” şeklinde konuştu.

Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Bozkurt da transferle ilgili olarak, “Fenerbahçe bugün bir dünya yıldızı olan Hande Baladın’ı renklerine kattı. Türkiye’nin göz bebeği oyuncumuz. Helin de bizim altyapımızdan yetişen gelecek vaat eden bir sporcumuz. Çok mutlu bir gün, hepimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Hande Baladın ise duygularını şu şekilde dile getirdi: “Çok mutluyum, gerçekten sıcak bir karşılama oldu bunun için kulübümüze ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Çok heyecanlıyım, bu heyecanla hep birlikte büyük başarılara imza atacağız. Taraftarımızla sahada buluşmak için sabırsızlanıyorum. Sahaya çıktığımda taraftarlarımızı yanımızda gördüğüm zaman daha farklı duygular hissedeceğime eminim ama şimdiden bile onların sıcak enerjisini ve desteğini hissedebiliyorum.”

Helin Kayıkçı ise mutluluğunu şu sözlerle ifade etti: “Bu mutluluğumu kelimelerle ifade edemem. Burası benim evim, ben her şeye burada başladım. Camiama geri döndüğüm için çok mutluyum. Bir sene bir ayrılık yaşadık, bu sürede kendimi her anlamda geliştirdiğimi düşünüyorum. Yuvama, dünyanın en büyük spor kulübüne A Takım forması giyerek geri döndüğüm için çok mutluyum.”

Related Posts

Özgür Özel: Sözcü TV’yi kutluyoruz, çok önemli bir irade beyanıdır

Özgür Özel, “10 gün boyunca Sözcü TV’nin kapalı olması, Türkiye demokrasisi açısından bir utançtır” dedi.

Küçükbaş Hayvancılıkta Yeni Destek Projesi

Ardahan’da ‘Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var’ projesiyle küçükbaş hayvancılığa destek devam ediyor.

Okan Buruk’un çok istediği kaleci için resmi açıklama: Galatasaray’a çok net cevap

Galatasaray’da Muslera sonrası yeni kaleci adayları arasında yer alan Yann Sommer için açıklama geldi.

Gece yarısı paylaşım geldi! Fenerbahçe’den Hakan Çalhanoğlu bombası

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un, Inter forması giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu ile transfer görüşmesi gerçekleştirdiği öğrenildi. Ali Koç’un bizzat devreye girmesi camiada büyük heyecan yaratırken, eski futbolculardan Serhat Akın ”Hakan Çalhanoğlu Fenerbahçemize hayırlı olsun” paylaşımıyla dikkat çekti.

CHP kurultayı davası: Mahkeme, AYM’ye başvurdu

CHP Kurultayı davasında görevli mahkeme tartışması AYM’ye taşındı. Ankara 26. Asliye Ceza Mahkemesi, CMK’deki ilgili maddenin “Anayasa’ya aykırı olduğunu” belirterek yüksek mahkemeye başvurdu.

Galatasaray Antrenmanlarına Devam Ediyor

Galatasaray, Kemerburgaz’da yeni sezon hazırlıklarına antrenmanlarla devam etti.