Orman yangını çıkaranlar için ağırlaştırılmış müebbet önerisi

CHP Milletvekili Enginyurt, Orman Yangınlarına Ağır Yaptırım Önerdi

CHP İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt, son zamanlarda artan orman yangınlarına karşı alınan önlemlerin yetersiz olduğunu belirterek, mücadeledeki eksikliklere dikkat çekti.

Enginyurt, yangın çıkaranlara karşı daha caydırıcı önlemler alınması gerektiğini vurgulayarak, “Orman yangınlarına sebep olanlara taammüden insan öldürmek suçunun cezasıyla eşdeğer ağırlaştırılmış müebbet cezası verilmelidir” şeklinde konuştu. Ayrıca, bu konuda Meclis’e bir yasa önergesi sunacağını belirtti.

Serap Belovacıklı ile Aklın Yolu programı ise her pazartesi akşamı 20.05’te Sözcü TV ekranlarında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor.

Related Posts

Aşırı sıcaklar can aldı! Ülkede kırmızı alarm ilan edildi

İtalya’da son günlerde etkisini arttıran aşırı sıcak hava sebebiyle bugün 2 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. İtalya Sağlık Bakanlığı, 18 kentte yüksek sıcaklıklar dolayısıyla “kırmızı alarm” ilan etti

Bakan şovda, ormanlar alev alev!

CHP Gaziantep Milletvekili Hasan Öztürkmen, Türkiye’nin dört bir yanında devam eden orman yangınlarına karşı yetersiz hava müdahalesini sert sözlerle eleştirdi. Orman yangınları sürerken Bakan Yumaklı’nın “Tarihin en güçlü hava gücüne sahibiz” açıklamasına rakamlarla yanıt verdi Öztürkmen, “Sadece 1 uçak eklenmiş! İhaleler iptal, uçaklar ortada yok” dedi.

Suriye’ye kritik zirve için davet geldi

Kremlin, Suriye yönetimini Rusya-Arap Zirvesi’ne davet etmeye hazırlanıyor. Peskov, ilişkilerin süreceğini ve Suriye’de çıkarları olduğunu vurgularken, Trump’ın yaptırımları kaldırma kararını da egemen bir tercih olarak değerlendirdi.

Huzurevini terk edip cruise gemisine taşındı: 15 yıl boyunca dünyayı dolaşacak

Huzurevini terk edip cruise gemisine taşındı: 15 yıl boyunca dünyayı dolaşacak

Hatay ateş çemberinde: Yangın evlere sıçradı, tahliyeler başladı

Hatay’da orman yangını nedeniyle göz gözü görmüyor. İki gündür yangınlarla mücadele devam ederken yangın evlere sıçradı, Alahan tahliye ediliyor.

Türkler rekor kırdı: Ellerinde kağıt ve 1250 Euro ile geri yollanıyorlar!

Almanya’ya vize almak neredeyse imkansız iken, ülkeye kaçak girip iltica isteyenler de artık apar-topar sınır dışı ediliyor. Sınır dışlarında açık ara Türkler şampiyon oldu.