Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyon kapsamında şüphelilerin banka ve kripto varlık hesaplarında meslek ve gelirleri ile uyumsuz hesap hareketlerinin olduğu belirlendi.
Şüphelilerin banka hesaplarında 516 milyon 182 bin lira tutarında işlem hacmi olduğunun görülmesi üzerine Eskişehir merkezli İstanbul, Şanlıurfa, Antalya, Bursa, Kilis, Kocaeli, Ordu ve Tekirdağ’da operasyonlar düzenlendi.
“Suç işlemek amacıyla örgüt kurma”, “7258 sayılı Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi Hakkında Kanun’a muhalefet” ve “320 sayılı Milli Piyango Hakkında Kanun Hükmünde Kararname’ye muhalefet” suçlamalarıyla gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri tamamlandı.
More Stories
Çin’in Yeni İnsansız Kargo Uçağı TP1000 İlk Uçuşunu Gerçekleştirdi
Kızılay Düzce Kongresi Gerçekleşti
Süleyman Soylu’yu havalimanında çıldırtan uygulama! Kemerini çıkarıp attı