Germencik’te uyuşturucu operasyonu: 3 tutuklama

Aydın’da Jandarma Ekipleri Uyuşturucu Operasyonu Düzenledi

Aydın’da jandarma ekipleri, uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretini engelleme çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam ediyor. Aydın İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Germencik İlçe Jandarma Komutanlığı, “uyuşturucu madde imal ve ticareti” suçuna karşı gerçekleştirdiği operasyonda harekete geçti.

Kuşadası-Germencik Karayolu Ortaklar mevkiinde durdurulan araçta, İ.T. tarafından sürülen ve içinde A.Ç. ve O.B.O. isimli şüphelilerin bulunduğu araçta yapılan aramalarda 103 gram metanfetamin, bir uyuşturucu kullanma aparatı, bir anahtar şeklinde terazi ve 3 adet cep telefonu ele geçirildi.

Araç sürücüsüne trafik jandarması tarafından ehliyetsiz araç kullanmaktan 18.678 TL ve uyuşturucu etkisi altında araç kullanmaktan 47.842 TL olmak üzere toplamda 66.520 TL idari yaptırım cezası uygulandı.

Şüpheliler jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Related Posts

Şaka yaparken arkadaşını kolonya ile yaktı

Erzurum’un Aşkale ilçesinde arkadaşı şaka yapmak için Emir Ahmet Ünal’ın (11) sol bacağına kolonya döküp ateşe verdi. Bir anda alevler içinde kalan Ünal’a arkadaşının dayısı üzerine kova ile su döküp müdahale etti. Sol bacağı ve ellerinde yanıklar oluşan Ünal, hastanede tedaviye alındı.

Fidan duyurdu, Suriye ve Türkiye görüşmelere başladı: Yunanistan’ın canını sıkacak haber

Türkiye’nin Suriye ile Deniz Yetki Alanı anlaşması için görüşmelere başlaması, Yunanistan’da alarm zillerini çaldı. Atina, Türkiye’nin Libya ve Suriye’yle anlaşarak Doğu Akdeniz’deki nüfuzunu artırmasından ulusal güvenliği için “varoluşsal tehdit” olarak söz ediyor.

AB dışı ülkelere kapı açılıyor: İtalya’dan 500 bin kişiye çalışma vizesi

AB dışı ülkelere kapı açılıyor: İtalya’dan 500 bin kişiye çalışma vizesi

Merak edilen soruyu vekiller kahvaltıda Erdoğan’a sordu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz aylarda feshedildiğini duyuran terör örgütü PKK’nın silahlarının, elektrikli cihazlarla yakılarak imha edileceğini açıkladı.

Eyüpsultan’da ikiye bölünen otomobil sürücüsünün feci sonu

İstanbul’un Eyüpsultan ilçesinde gece yarısı meydana gelen trafik kazası yürekleri burktu. Topçular Mahallesi, Adnan Menderes Bulvarı üzerinde seyir halindeki bir otomobil, henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıkarak yol ortasındaki aydınlatma direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle adeta ikiye bölünen araç hurdaya dönerken, sürücü olay yerinde yaşamını yitirdi.

Danimarka’da kadınlara 11 ay askerlik: Zorunlu askerlik Avrupa’ya geri mi dönüyor?

Danimarka’da kadınlara 11 ay askerlik: Zorunlu askerlik Avrupa’ya geri mi dönüyor?