Şubat 5, 2025

Güncel Haberler ve Magazin – Kim Kiminle

Kim Kiminle: Ekonomiden magazine, spordan teknolojiye güncel haberin nabzı burada atıyor!

24 saatte 2 mevsim! Önce fırtına sonra 20 derece sıcaklık

Antalya’nın Alanya ilçesinde dün akşam saatlerinde başlayan fırtına ve yağmur sabah saatlerinde yerini sıcak havaya bıraktı. 20 dereceye ulaşan sıcak havayı fırsat bilen Alanyalılar ve turistler, güneşin ve denizin tadını çıkarmak için kendilerini Portakal Plajı'na attı.

Alanya’da Fırtına Sonrası Güneş Keyfi

Alanya’da akşam saatlerinde başlayan fırtına ve yağmur, yaşamı olumsuz etkiledi. Trafikte yoğunluk yaşanırken, aniden bastıran yağmur vatandaşları zor durumda bıraktı. Ancak 24 saat içinde hava sıcaklığı 20 dereceye yükselerek güneşli bir güne dönüştü. Bu durumu fırsat bilen Alanyalılar, Portakal Plajı’nda güneşin ve denizin keyfini çıkardı.

“DÜN FIRTINA, BUGÜN GÜNEŞLİ BİR GÜN”

Sıcak havanın keyfini çıkarmak isteyen Aytekin Sümbülcü, “Alanya, güneşin bol olduğu bir ilçe. Dün fırtına yaşadık, ancak bugün güneşli bir güne uyanmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Güneşi gördüğümüz anda sahilde olmak için buradayız” şeklinde konuştu.

Portakal Sahili’nde vakit geçirmek için gelen Batuhan Gürel ise, “Hava, Haziran ve temmuz aylarını hatırlatıyor. Alanya, turizm açısından oldukça popüler bir yer” diyerek Alanya’nın doğal güzellikleri ve havasıyla herkesin tercih ettiği bir şehir olduğunu vurguladı.

Güzel havanın keyfini çıkaran aileler vakit geçirirken, bazıları da spor yaparak zamanlarını değerlendirdi.